Overslaan en naar de inhoud gaan

Véél meer dan een klassieke verzekering

De voorwaarden van klassieke bus- en autocarcontracten volstaan vaak niet om u goed in te dekken tegen de risico’s die aan personenvervoer verbonden zijn. Wij schrijven maatwerkpolissen waarmee u waterdicht verzekerd bent. Geregeld openbaar vervoer, bijzonder geregeld openbaar vervoer, ongeregeld vervoer: wij hebben ruime ervaring in het verzekeren van de specifieke activiteiten die eraan verbonden zijn.

Unieke voorwaarden

In onze polissen kunnen wij uw voertuigen, zowel rijdend als in stilstand, in nieuwwaarde verzekeren tegen schade door brand (ook als gevolg van kortsluiting), bliksem, ontploffing en val van lucht- en ruimtevaartuigen*.

*rekening houdend met een vaste afschrijvingstabel en met inbegrip van economische kosten of verliezen

Geprefereerde partner in bijstandsverzekering

Sinds 1 januari 2018 zijn autocarondernemers verplicht om een bijstandsverzekering af te sluiten voor elk van hun chauffeurs. De Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en Reisorganisatoren beveelt Van Dessel bij haar leden aan als partner voor een allesomvattende bijstandsverzekering.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over deze verzekering?

Lees hier de vragen die ons het vaakst gesteld worden over deze verzekering. Wordt u ook met deze vraagstukken geconfronteerd? Neem dan gerust contact op met onze experten. Zij bespreken graag de mogelijke oplossingen voor uw specifieke situatie.

Contacteer ons

Voorziet mijn verzekeringspakket een dekking voor de vervoerde bagage, fietsen en rolstoelen van de passagiers?

Neem contact op met onze experten, zij bespreken dit graag met u.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven