Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Ambassadeur Lies
Lies Sas
3 min

Hoe Lies mee zorgt voor een gezond, veilig en gelukkig team

Als onthaalmedewerker hou ik voortdurend de vinger aan de pols 

Onthaalmedewerkers zijn het stralend zonnetje van elk bedrijf. Ze verwelkomen iedereen op een hartelijke manier, staan altijd klaar voor een babbeltje en kennen meestal elke collega’ bij naam. Bij Van Dessel is Lies een bekend gezicht bij de inkombalie. Maar ze is véél meer dan het goedlachse aanspreekpunt voor elke vraag. Als preventieadviseur zet ze zich ook nog eens continu in voor de gezondheid, het welzijn én de veiligheid van haar collega’s. 

“Van Dessel is altijd al een voorloper geweest op het vlak van welzijn op het werk. Dat thema wordt hier écht serieus genomen. Het is alvast één van de redenen waarom ik trots ben om hier te werken.” 

Lees meer
Nancy Ambassadeur
Nancy Straetmans
3 min

Hoe Nancy haar eigen pad durft te volgen bij Van Dessel

Wie doet wat hij graag doet, hoeft nooit meer te werken 

Carrière maken: bijna iedereen droomt ervan. Maar wat als je carrière niet alleen in stijgende lijn hoeft te gaan? Wat als je terechtkomt bij een werkgever die kansen geeft op het ritme van je veranderende leven? Nancy Straetmans maakte het mee.  

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven