Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Vastgoedfinanciering via de tweede pensioenpijler
Paul Vinck
3 min

Vastgoed financieren via uw aanvullend pensioen

Om de aankoop of verbouwing van vastgoed te financieren denkt u waarschijnlijk spontaan aan een klassieke hypothecaire lening of eigen spaargeld. Maar wist u dat u daarvoor ook uw aanvullend pensioenkapitaal kunt gebruiken, zelfs als u nog volop aan het sparen bent?

Lees meer
aanhangwagen
Katleen Liekens
3 min

Hoe uw aanhangwagen correct verzekeren?

Veel eigenaars van een aanhangwagen zijn niet goed op de hoogte van de regelgeving rond de verzekering ervan. Ze weten bijvoorbeeld niet altijd dat een aparte BA-verzekering nodig is voor bepaalde aanhangwagens en dat hun aanhangwagen niet zonder meer gedekt is als hij ontleend wordt. Om verzekeringsproblemen bij een schadegeval te vermijden, zetten we de regels op een rijtje.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven