Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Hoorimplantatenverzekering
Tim Verlinden
3 min

Hoe uw hoortoestel correct verzekeren?

Het hoorimplantaat is zonder twijfel één van de belangrijkste ontwikkelingen in het veld van de oorheelkunde van de laatste jaren. Er zijn momenteel ruimschoots 200.000 mensen ter wereld die een hoorimplantaat hebben.  

Lees meer
Uw gebouwen optimaal verzekeren
Tim Verlinden
5 min

Optimaal uw gebouw(en) verzekeren

Bij het bezit of het beheer van een gebouw in mede-eigendom komen heel wat risico’s kijken. Zo kunnen zowel mede-eigenaars als syndici bij het bezit en beheer van gebouwen in mede-eigendom geconfronteerd worden met de gevolgen van schade. 

Automatisch wordt er gedacht aan de brandverzekering van het gebouw. Maar er zijn ook risico’s gebonden aan het beroep van syndicus of de aansprakelijkheid van de Vereniging van mede-eigenaars (VME) kan betrokken zijn. Laten we dit even van naderbij bekijken.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven