Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

Philip De Herdt
Ellen Burton
5 min

Collega Philip De Herdt levert unieke prestatie tijdens trail in de Alpen

Onze collega Philip De Herdt is een fervent loper. Vorige zomer beleefde hij het (voorlopige) hoogtepunt van zijn loopcarrière: hij mocht deelnemen aan de OCC, een onderdeel van de UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc). Tijdens deze race van 56 kilometer doorheen de Alpen krijgen de deelnemers maar liefst 3.500 hoogtemeters te verwerken. Philip schreef een verslag over zijn belevenissen in de aanloop naar en tijdens deze ongelooflijke prestatie.

Lees meer
Log!ville
Ellen Burton
1 min

Partnership met Log!Ville versterkt Van Dessels positie als toonaangevend verzekeringspartner voor de logistieke sector

Op 4 oktober vond de officiële opening van Log!Ville plaats. Van Dessel heeft als Foundation Partner mee zijn schouders gezet onder de realisatie van dit unieke innovatiecentrum voor de logistiek. Een evidente keuze, aldus COO Chris Govaerts: “Als specialist in transport- en logistieke verzekeringen willen we de evoluties in de sector op de voet volgen. Alleen zo kunnen we de beste verzekeringsoplossingen bieden voor de nieuwe risico’s die voortdurend ontstaan.”

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven