Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

TH Insurance
Ellen Burton
2 min

Turbo’s Hoet Group en Van Dessel richten met TH Insurance een nieuwe verzekeringsmakelaar op

Sinds begin dit jaar participeert Van Dessel in TH Insurance, een gloednieuwe verzekeringsmakelaar opgericht onder de vleugels van Turbo’s Hoet (TH) Group. TH Insurance staat in voor het beheer van de eigen verzekeringen van de groep, maar richt zijn pijlen ook op andere bedrijven in de transportsector en daarbuiten.

Lees meer
Impact van de nieuwe 80%-regel op uw pensioenopbouw via IPT
Koen Devreese
3 min

Wat betekent de nieuwe 80%-regel voor het aanvullend pensioen dat u als zelfstandige opbouwt met een IPT?

Spaart u als zelfstandig ondernemer voor een aanvullend pensioen via een IPT, dan moet u er rekening mee houden dat de nieuwe berekeningsmethode voor de 80%-regel impact kan hebben op het kapitaal dat u opbouwt. Hoe gaat u dat na en hoe stelt u uw spaarplan indien nodig terug op punt?

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven