Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

cyberverzekering
Onze expert
3 min

NIS2 en Cybersecurity: Hoe zorgt u dat uw organisatie voldoet aan de nieuwe NIS2 cyber security regelgeving?

In de wereld van digitale bedreigingen is naleving van de NIS2-richtlijn essentieel. Wat gebeurt er als uw organisatie niet voldoet? Wie valt onder deze regelgeving? Ontdek de gevolgen en hoe Van Dessel u kan helpen. 

Lees meer
privéongevallenverzekering
2 min

De privéongevallenverzekering: financieel vangnet voor ongevallen in uw vrije tijd

Een privéongevallenverzekering biedt financiële bescherming wanneer u in uw privéleven een ongeval heeft, het zijn onverwachte gebeurtenissen die grote gevolgen kunnen hebben voor uw gezondheid en financiële situatie.

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven