Overslaan en naar de inhoud gaan

De focus op ú

We gaan voluit voor een sterke relatie met elk van onze klanten. Met een dienstverlening op maat staan we u als een betrokken partner bij in uw ondernemerschap.

Experten in wat we doen

Dankzij onze jarenlange ervaring doorgronden we de meest complexe situaties. Onze knowhow vertalen we voor iedere klant in een impactvol verzekeringspakket.

Unieke oplossingen

Een uitgebreide kennis van onze klanten en hun sector laat ons toe om gericht in te spelen op veranderende noden. Voor elk probleem voorzien we een unieke oplossing.

Samen groeien

Door voortdurend mee te denken en te groeien met onze klanten streven we naar een langetermijnrelatie. Doorgedreven kennis van onze klanten en het delen van informatie vinden we essentieel om elkaar te blijven versterken.

Oplossingen

voor ieders professionele en privérisico’s

particulieren
zelfstandigen en vrije beroepers
ondernemingen
Inzichten

Vergroot uw kennis over uw sector en verzekeringen

asbest
Tom Janssens
2 min

Wettelijk verplichte keuringen, wie ziet het bos nog door de bomen?

De Belgische wetgeving inzake veiligheid en verplichte keuringen van installaties is een doolhof geworden. Diverse niveaus en instanties hebben hun eigen regels en geplogenheden, waardoor het voor bestuurders/zaakvoerders van een bedrijf onmogelijk is geworden om alles netjes in kaart te brengen en op te volgen.  

Lees meer
juridisch
Tom Janssens
3 min

Fusies & Overnames (M&A) / Juridische & Fiscale Risico’s

M&A transacties zijn complexe processen waarbij risico’s tijdens het onderhandelingsproces verdeeld worden tussen kopers en verkopers aan de hand van garanties en vrijwaringen. Een dergelijke wijze van verdeling vereist overeenstemming over risico’s en zekerheidsstelling door verkopers voor de gegeven garanties en fiscale vrijwaring. De verzekeringsmarkt biedt uitkomst met verschillende oplossingen waarmee zowel geïdentificeerde risico’s als niet geïdentificeerde risico’s kunnen worden verzekerd in het kader van een overname maar ook juist daarbuiten.  

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven