Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Dessel Insurance Brokers behoort tot de top vijf van verzekeringsmakelaars in België. Met onze aanpak, expertise en gedrevenheid maken wij als onafhankelijke verzekeringsspecialist dagelijks het verschil voor 40.000 nationale en internationale klanten.

Als betrokken partner creëren wij unieke en vernieuwende maatwerkoplossingen voor de ondernemingsplannen van onze klanten. Met de ontwikkeling van eigen tools en producten spelen we voortdurend in op de evoluties binnen uw en onze sector. Dankzij onze schaalgrootte bedingen we optimale voorwaarden bij verzekeraars, waardoor we de meest waterdichte risicodekking garanderen.

Van Dessel is in 1946 als familiebedrijf opgericht in Berlaar, waar vandaag nog steeds onze hoofdzetel ligt. Daarnaast hebben we vestigingen in Herentals, Turnhout, Gent, Brussel, Bratislava en Sofia. In al die kantoren samen beheren ruim 200 gespecialiseerde medewerkers de risico’s van kmo’s, grote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen en gezinnen. We combineren onze fysieke dienstverlening met digitale services om de klok rond beschikbaar te zijn voor onze klanten.

Kerncijfers Van Dessel

Van Dessel voorgesteld in cijfers

+40.000 klanten
75 jaar ervaring
+200 medewerkers
27.600.000 euro omzet in 2023
30 als NPS
7 kantoren
+100 landen waarin we aanwezig zijn
Download

Factsheet Van Dessel

Downloaden

Onze drijfveren

Missie

Als onafhankelijke makelaar willen we duurzaam en proactief het welzijn van bedrijven, organisaties, ondernemers, gezinnen én dat van onze medewerkers verzekeren.

Visie

Ondernemende houding

Van Dessel combineert een schat aan expertise en tonnen ervaring met een discrete maar zeer ondernemende cultuur.

Bewegend naar de toekomst

Wij staan nooit stil en sturen consistent de technologische evolutie aan. Wij zijn alert en streven ernaar om ook in de toekomst een toonaangevende onderneming te zijn. We investeren graag in onze mensen en in onze systemen om aan de moderne noden van een future-proof bedrijf te voldoen.

Steeds nabij

Als gezonde onderneming met familiale waarden geloven wij in de kracht van persoonlijke relaties met onze klanten, met onze stakeholders en intern als team Van Dessel.

Luisterend naar onze klant

Onze innovaties zijn steevast de vertaling van de wensen van onze klanten, met eerbied voor ieders eigenheid.

Waarden

Doordrongen

Wij zijn echte vakmensen. Hard werkend. Altijd betrokken. Onze wortels zitten meer dan 70 jaar diep. De goesting om continu te vernieuwen in een snel veranderende omgeving houdt ons jong. Onze intenties zijn echt. Onze bezorgdheid oprecht.

Doordacht

Wij denken na. Wij denken voor. Altijd vanuit het standpunt van de klant. Analytisch, adviserend, en immer oplossingsgericht. Klanten proactief kunnen dienen, dat drijft ons. Voor hen nemen we graag initiatief en dat stimuleert ons in onze eigen ontwikkeling. Dat maakt ons tot trotse ambassadeurs!

Doorzichtig

Wij houden van heldere en open communicatie. Ons woord is meer waard dan een contract. In alle transparantie en in volle discretie komen wij onze verplichtingen na, als een betrouwbare en loyale partner. Wij flankeren graag onopvallend indrukwekkend.

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven