Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom een verzekering Gewaarborgd Inkomen afsluiten?

Wanneer u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt bent als gevolg van een ziekte of ongeval, heeft u als zelfstandige recht op een tegemoetkoming van de sociale zekerheid. Die volstaat echter niet om de levensstandaard die u gewoon bent aan te houden. Daarom is het aangewezen een verzekering Gewaarborgd Inkomen af te sluiten. Daarmee vangt u het verlies aan beroepsinkomsten op aan de hand van een maandelijkse uitkering.

Welke risico’s dekt een verzekering Gewaarborgd Inkomen?

Een verzekering Gewaarborgd Inkomen dekt de gevolgen van ziekte en een ongeval. Bepaalde polissen voorzien bovendien een beperkte dekking voor psychische aandoeningen, zoals burn-out.

Waarom een verzekering Gewaarborgd Inkomen bij Van Dessel afsluiten?

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn niet zo eenvoudig in te schatten. Onze ervaren specialisten schetsen een duidelijk beeld en stellen de verzekeringsoplossing voor die voor u het meest geschikt is.

Bovendien gaat de opstart van dergelijke dekking gepaard met heel wat administratieve en medische formaliteiten. Wij begeleiden u en nemen zo veel mogelijk werk uit handen. Aan de hand van regelmatig onderzoek in deze niche van de verzekeringsmarkt optimaliseren we tenslotte uw contract.

Infodossier

Bent u als zelfstandig ondernemer gewapend tegen de
financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid door burn-out?

Downloaden

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven