Overslaan en naar de inhoud gaan
Testimonial Antilope De Bie Printing
Antilope De Bie Printing Testimonial

Bart De Bie, CEO van Antilope De Bie Printing, vertelt hoe Van Dessel mee geëvolueerd is met zijn onderneming. “We zijn samen gegroeid van een klein bedrijf tot een topspeler in onze sector. Van Dessel is een betrouwbare partner die vooral met zijn maatwerk het verschil maakt.”

Lees meer
Testimonial Groep Steylaerts
Groep Steylaerts Testimonial

Van Dessel is al 40 jaar de verzekeringspartner van Groep Steylaerts, specialist in badkamerrenovaties en tegels. CEO Patrick Steylaerts: “Door onze jarenlange samenwerking hebben wij het volste vertrouwen in Van Dessel.”

Lees meer
Jochen Walschaers
BriskSky Testimonial

BriskSky sloot een partnership af met Van Dessel om zijn leden een goede verzekeringsoplossing te kunnen bieden. Jochen Walschaers: “Door deze samenwerking kunnen we hen naar een betrouwbare en gespecialiseerde partner doorverwijzen.”

Lees meer
Jan Caers van Sesam Events
Sesam Events Testimonial

Jan Caers van Sesam Events is blij dat hij tijdens de coronacrisis op de steun van zijn makelaar kan rekenen: "Het geeft me gemoedsrust om te weten dat één telefoontje naar Van Dessel volstaat om mijn verzekeringen te regelen."

Lees meer
Liesbeth Vanheertum van brasserie De Rekruut
De Rekruut Testimonial

Liesbeth Vanheertum van brasserie De Rekruut koos voor onze horecaverzekering. "Van Dessel volgt alles van nabij op, mijn vertrouwen in hen is groot."

Lees meer
Tom Bolsens van Van Wellen Group
Van Wellen Group Testimonial

Financial Director Tom Bolsens gaf toelating om een ethical hacker los te laten op de IT-beveiliging van Van Wellen Group. "We waren verrast dat er uit zo'n kleine hoek dreiging kon komen."

Lees meer
Bruce Lanhove van Nikola
Nikola Brussels Testimonial

Bruce Lanhoves bedrijf Nikola Brussels werd getroffen door een cyberaanval. "Van Dessel heeft ons heel goed bijgestaan. Het probleem heeft zich op zondag voorgedaan, maandag werd het opgelost, dinsdag werd het dossier gesloten en vrijdag al stond het geld terug op onze rekening."

Lees meer
Bram Gers van Germo bvba
Germo bvba Testimonial

Bram Gers verzekerde zijn restaurant via ons uniek verzekeringsconcept voor horecazaken. "Vooral het doorgedreven maatwerk is de reden waarom ik met Van Dessel in zee ben gegaan."

Lees meer

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven