Overslaan en naar de inhoud gaan

Door de mondialisering en toenemende complexiteit van wet- en regelgeving is een goede bescherming van internationaal actieve bedrijven meer dan ooit voer voor verzekeringsspecialisten. Onze expertise opgedaan door jarenlange ervaring is onze grootste sterkte bij het ontwerpen van internationale verzekeringsprogramma’s. Onze complete service gaat echter verder dan dat: 

  • We garanderen een nauwgezette opvolging van lokale polissen. Daarvoor hebben we zelfs een kantoor in Slovakije, van waaruit we klanten met activiteiten in Oost-Europa ter plekke kunnen servicen.  
  • We zorgen voor regelmatige informatieverstrekking aan onze internationale klanten. Proactief om op eventuele moeilijkheden te anticiperen, maar we staan ook aan uw zijde als er zich plots een probleem voordoet. Recent informeerden we onze transportklanten bijvoorbeeld over de gewijzigde verzekeringstaks in Slovakije en lichtten we hen in over de dekking van schade door de staking van de “gele hesjes” in Frankrijk.
  • Onze gespecialiseerde schadeafdeling staat garant voor een vlotte en gestructureerde afhandeling van schadegevallen.

Onlangs nog werd ons team gelauwerd als “best servicing broker” in het TRC-makelaarsnetwerk: een mooi bewijs dat onze dienstverlening erg gewaardeerd wordt.

Met onze actieve betrokkenheid in internationale samenwerkingsverbanden met verzekeringsmakelaars maken we voor onze klanten écht het verschil. Niet alleen kunnen we zo wereldwijde oplossingen voor alle verzekeringstakken aanbieden, het laat ons ook toe om te innoveren en snel in te spelen op de veranderende internationale economie en verzekeringsmarkten.

Naast ons lidmaatschap bij TRC maken we ook deel uit van Brokerslink, Aesis en Media Insurance Network. Het makelaarsnetwerk Brokerslink stond dit jaar op de shortlist voor “Broker Innovation of the Year” op de European Risk Management Awards, naast klinkende namen als AON, Marsh en JLT. De Chairman van Brokerslink, José Manuel Fonseca, kon zijn nominatie voor “Broker Leader of the Year” zelfs verzilveren. Twee erkenningen om fier op te zijn!

Meer informatie

Krijgt u graag advies omtrent een internationaal verzekeringsprogramma voor uw onderneming, contacteer onze specialist Filip Frans (+32 3 420 06 91 of filip.frans@vandessel.be).

Op de hoogte blijven van het belangrijkste verzekeringsnieuws? Registreer u voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief.

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven